Veelgestelde vragen over de online theorie cursussenWaar en wanneer kan ik het examen afleggen?

je vraagt je examen aan op de website van het CBR. Je kunt meestal al vrij snel terecht. Examens vinden plaats op 53 verschillende locaties in Nederland.

De kosten van het examen staan vermeld op de website van het CBR. U krijgt na het examen direct de uitslag. Vergeet niet om geldige legitimatie mee te nemen naar het examen. Zonder geldige legitimatie mag u niet aan het examen deelnemen.Wanneer kan ik mijn theorie bewijs in ontvangst nemen?

Na afloop van het examen krijg je meteen de uitslag. Binnen 24 uur ontvang je ook een mail van het CBR met de uitslag erop. Ben je geslaagd dan is je theorie 1,5 jaar geldig.Kan ik ook een proefexamen doen?

Bij onze cursussen vind je per les een aantal oefenvragen en proefexamens. Zo kunt je je extra goed op het examen voorbereiden.Vanaf welke leeftijd mag het examen afgelegd worden?

Vanaf 16 jaar mag je het theorie examen doen. Je rijbewijs mag behalen als je 17 jaar bent.Wat is het voordeel van een online theorie cursus?

Het voordeel van een online theorie cursus is dat je de theorie cursus in je eigen tijd en in je eigen omgeving kunt volgen.Kan ik de cursus op meerdere apparaten gebruiken?

Ja, dat kan. Je kunt de cursus ook volgen op je smartphone of tablet.Moet ik ook studiemateriaal aanschaffen?

Nee, bij onze online cursussen is al het studiemateriaal inbegrepen.Kan ik de cursussen offline gebruiken?

Nee, dit kan helaas niet.